Inlägg nummer två

Alla kan komma UTAN REMISS till Gävle Rehab. (Remisstvånget är helt avskaffat i Gävleborg).  Man kan även komma på remiss från läkare eller försäkringsbolag. Du kan själv kontakta ditt försäkringbolag om du har sjukvårdsförsäkring och begära att få komma till oss.

Gävle Rehab har fyra stycken legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter som alla är privata vårdgivare.

OBS! Vi har flyttat till nya helt nyrustade lokaler!

Fr.o.m. måndagen 16 november finns vi på Hasselgatan 9 i Hemsta (Ericssons gamla lokaler). Ingången är från Spängersleden (vägen från Parkvägen mot Hemlingby köpcentrum). Se karta. Här har vi tillgång till ett helt nytt och fräscht gym som kommer att drivas av vår nya samarbetspartner Må Bättre.

Tidsbokning för behandling görs på vanligt sätt genom bokadirekt på nätet eller på telefon 026-103644.

Vi kommer även i framtiden att erbjuda samma rehabverksamhet, både enskild behandling och rehabträning i gym, som vi bedrev i våra gamla lokaler. Dessutom kommer har vi numera mycket större möjligheter att utveckla verksamheten genom samarbetet med Må Bättre.

//Personalen på Gävle Rehab

Alla kan komma UTAN REMISS till Gävle Rehab. (Remisstvånget är helt avskaffat i Gävleborg).  Man kan även komma på remiss från läkare eller försäkringsbolag. Du kan själv kontakta ditt försäkringbolag om du har sjukvårdsförsäkring och begära att få komma till oss.

Gävle Rehab har fyra stycken legitimerade sjukgymnaster/fysioterapeuter som alla är privata vårdgivare.

OBS! Vi har flyttat till nya helt nyrustade lokaler!

Fr.o.m. måndagen 16 november finns vi på Hasselgatan 9 i Hemsta (Ericssons gamla lokaler). Ingången är från Spängersleden (vägen från Parkvägen mot Hemlingby köpcentrum). Se karta. Här har vi tillgång till ett helt nytt och fräscht gym som kommer att drivas av vår nya samarbetspartner Må Bättre.

Tidsbokning för behandling görs på vanligt sätt genom bokadirekt på nätet eller på telefon 026-103644.

Vi kommer även i framtiden att erbjuda samma rehabverksamhet, både enskild behandling och rehabträning i gym, som vi bedrev i våra gamla lokaler. Dessutom kommer har vi numera mycket större möjligheter att utveckla verksamheten genom samarbetet med Må Bättre.

//Personalen på Gävle Rehab

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *